Kesä-heinäkuu 2015

TREENI

• ÄÄRIMMÄINEN RANTAKUNTO

Laita itsesi nopeasti rantakuntoon näillä viidellä kokonaisvaltaisella liikkeellä, jotka voit tehdä missä vain. Näillä liikkeillä on mahdollista muokata niitä kaikkein vaikeimpia alueita. IFBB bikini pro Amanda Latona näyttää sinulle kuinka liikkeet tehdään, ja kuinka saat lyhyessä ajassa keskivartalon, pakarat ja reidet bikinikuntoon.

 25 RASVAA RÄJÄYTTÄVÄÄ HARJOITUSTA. ALLE 25 MINUUTISSA!

Älä keksi tekosyitä tälle lomakaudelle: Sinulla on oikeasti hyvin aikaa treenata ja pysyä omissa kuntotavoitteissasi! Juttelimme huippuvalmentajien kanssa ja IFBB urheilijoiden kanssa heidän suosikki 10, 15, 20 ja 25 minuutin rasvanpolttotreeneistään. Kaikki sen verran lyhyitä, että ne on mahdollista ujuttaa jopa tiukimpiinkin aikatauluihin, mutta jotka ovat sen verran intensiivisiä, että ne varmistavat kunnon hien pintaan.

• TUPLAA RASVANPOLTTOSI

Jos rasvanpoltto on omalla listallasi ensimmäisenä tulevina kuukausina, niin näillä 18 kalorinpolttajalla saat homman rullaamaan.

 MUOKKAA PÄITÄ KÄÄNTÄVÄT JALAT 

Nämä klassiset liikkeet ovat täydellinen sekoitus, jolla saat maailmankaikkeuden kauneimmat jalat. IFBB figure pro Candice Keene näyttää minkälaiset jalat hän saa tällä alavartalon supertreenillä.

OLKAPÄIDEN 5 SUOSIKKILIIKETTÄ

Kanadan ensimmäinen IFBB bikini pro jakaa kanssamme oman olkapääohjelmansa, jolla hän teki itselleen täydellisen rantakondiksen.

 

RAVINTO & TERVEYS     

• ÄÄRIMMÄINEN PUHTAAN SYÖMISEN OPAS

Laita oma dieettisi takaisin oikeille raiteille jättämällä kaikki ylimääräinen roskaruoka pois. Tämä terveellisen ja puhtaan syömisen ohjekirja tekee aloittamisesta helpompaa, ja kesä on parasta aikaa aloittaa.

 GRILLIPUHETTA

Erinomaisen grillauksen salaisuus? Yksinkertaiset marinadit, jotka antavat makua joka ikiseen suupalaan.

Sytytä kesäfiilis näillä terveellisillä ja helpoilla ruoilla, jotka tuovat raikkautta ja hyvää makua tähän hienoon vuodenaikaan.

 ERIKOISAIHE

 AMANDA LATONA

Entinen artisti (yhtyeessä nimeltä Innosense), josta tuli IFBB bikini pro, kertoo meille nyt minkälainen hänen tyypillinen päivänsä on.

 

 


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/www-hersfi/data/www/hers.fi/wp-includes/functions.php on line 3314