Kesä – heinäkuu 2014

TREENI: KESÄ SPESIAALI!

KOVAN LUOKAN VYÖTÄRÖNKUTISTAJAT

Näytä six-packisi ja lähetä aineenvaihduntasi hurjaan lentoon tällä vatsaliikkeellä, jonka esittelee IFBB bikini pro Michelle Lewin.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

4 VIIKON KIITOTIE RASVANPOLTTOON

Meidän 4 viikon ohjelmamme auttaa sinua kiinteytymään ja voimistumaan juuri sopivasti bikinikauden alkuun mennessä. Harjoitusohjelman avain on kovatempoiset kiertoharjoitukset, joiden sekaan on lisätty rasvapolttavia plyometrisiä liikkeitä. Niiden avulla fysiikkasi muuttuu silmissä. Tämä yhdessä yksinkertaisen ja hoikentavan ruokaohjelman kanssa ravistaa pois viimeisetkin talviunen rippeet lämpimän kesän alta. Nyt on aika kiirehtiä takaisin kesäkuntoon tällä idioottivarmalla ohjelmalla, joka auttaa sinut taatusti tiukemmaksi ja muokatuksi!

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

MAHTAVIEN VATSOJEN OIKOPOLKU

Saadaksesi hoikan, tiukan keskikehon, lisää vain painoa! Totta, suorat vatsalihakset ja vinot vatsalihakset voivat olla vaikeita treenattavia, mutta tällä kohdennetulla yhdistelmäharjoituksella, jossa käytetään koko kehon harjoituksia, yhdistelmäliikkeitä ja eristäviä liikkeitä, muokataan IFBB bikini pro Talia Teresen vatsat näkyviin, ja poltetaan samalla itsepäistä vatsarasvaa jokaisella toistolla.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

TYRMÄÄ KALORIT

Nyrkkeily ammattilaisten tyrmäysisku kaloreille: iske talven kunto kanveesiin! Ota kaveri mukaan ja vie kondiksesi aivan uudelle tasolle! Siskokset Cindy ja Amanda Serrano ovat nyrkkeilijöitä, jotka pääsivät huipulle treenaamalla yhdessä. Varasta heidän treenisalaisuutensa ja saavuta oma voittajakunto.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

SEKSIKÄS SELKÄ TAKAISIN

Laita selkälihaksesi eteen ja keskelle näillä kuudella viimeistelijällä.
Hyvin kehittyneet selkälihakset antavat sinulle paljon enemmän arvostusta ja tukea kuin mikään muu. Anna niille siis rakkautta ja päästä ne parrasvaloihin tällä leveän selkälihaksen (ja hartian) räjäyttimellä, josta meille näyttää mallia IFBB figure pro Ann Titone.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

TIMMIN MIMMIN 9 TREENI VIRHETTÄ

Etkö näe niitä tuloksia mitä haluaisit? Syy voi olla siinä mitä et tee. Hanki momentumia – ja unelmiesi vartalo – näillä helpoilla pikku korjauksilla.
Olet tehnyt sinun kaupat kaikkien kuntosalisi vastaanottovirkailijoiden kanssa, sinulla on suosikkilokero pukuhuoneessa, ja tunnet kuntosalin laitteet kuin omat taskusi. Joten mistä johtuu, että huolimatta tuosta kaikesta ja kovasta työstä, kehityksesi on loppunut kuin seinään? Ennemmin kuin alat miettimään mitä teet väärin, mieti mitä et tee. Meidän asiantuntijapaneelimme antaa sinulle nämä neuvot:

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

 

 

RAVINTO

NYT GRILLATAAN!

Vähäkalorista grillisafkaa ja rentoa menoa ilman tunnontuskia.Raikasta ilmaa, kokkailua avotulella samalla kun hörppäilee kylmää juomaa… mitä noista ei rakastaisi? Meidän pääruokamme ovat tarpeeksi kevyitä lämpimiksi kesäpäiviksi, mutta ovat täynnä proteiinia ja muita ravintoaineita, joilla lihaksesi säilyvät ja vartalosi pysyy terveenä ja valmiina bikineihin. Kevyet lisukkeet tasapainottavat herkullisia pääruokia, ja lisäksi, laitoimme ohjeet muutamista vähäkalorisista coktaileista. Joten, nappaa grillipihdit laatikosta ja hyppää sekaan kesän makuihin.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

PERSOONA

ANN TITONE: IFBB FIGURE PRO

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

ROCK HARD CHALLENGE 2013/14 FINALISTIT

Kun aloitimme ensimmäisen muutoshaasteen kaksi vuotta sitten, voittaja oli itsestään selvä – Sara Lipponen oli ensimmäisen Rock Hard Challenge kilpailun 2011/2012 tähti, ei mitään selittelyitä. Vuoden 2013/2014 RHC kilpailuun osallistui yli 70 henkilöä, mutta vain 30 lähettivät meille myös “jälkeen” kuvansa. Kilpailu ei ole helppo, ja se ei todellakaan sovi kaikille. Tällä kertaa tuomaristolla oli myös omat haasteensa, sillä ainakin viisi kilpailijaa olisi ihan hyvin voinut voittaa kilpailun. Jokainen heistä teki parhaansa ja osoitti erinomaista omistautumista ja kovaa työtä, mutta kun yksi piti valita, niin toimitus ja kunniavieras IFBB Pro Aleksei Lesukov päättivät, että Matti Vessari saavutti hämmästyttävän tuloksen lyhyessä ajassa – ja ei ainoastaan kiristänyt pois rasvaa, vaan kehitti myös lihaksia samalla – ja oli näin ansainnut kilpailun voiton ja sen mukana 2000 euron palkinnon. Yleisön suosikki oli Lassi Mäkelä, ja hän olisi voinut kuntonsa puolesta voittaa ihan minkä tahansa muun RHC kilpailun, mutta tänä vuonna Matti oli karvan verran parempi. Lassi itse myös totesi, että Matin kunto oli ”jäätävä”, ja että ei harmita hävitä noin kovalle kaverille. Lassi saatetaan nähdä kisalavalla vielä joku päivä, joten onnea Lassille.
Toimitus haluaa nostaa esille kaksi vahvaa naiskilpailijaa, he ovat Tarja Raivio ja Saija Rientonen. Katso Tarjan kuvia, voisitko uskoa että tämä nainen on 52-vuotias? Muutos jonka hän sai aikaan, on erinomainen.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

Lisäksi paljon hyödyllistä asiaa treeneistä, terveydestä, seksistä ja kauneudesta!

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

 

 

 

ΛΛ Ulos

 


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/www-hersfi/data/www/hers.fi/wp-includes/functions.php on line 3314