Elo-syyskuu 2013

MOTIVAATIO

TREENI

Oletko valmis ottamaan vastaan kovan haasteen ja osallistumaan kehonrakennuskilpailuihin? Sitä
varten sinun tulee saada kroppasi elämäsi kuntoon, ja se vaatii melkoisesti päättäväisyyttä ja tahdonvoimaa. Konkreettisen tavoitteen asettaminen, kuten vartalon muokkaaminen siihen pisteeseen, että olet valmis astumaan lavalle, voi parantaa kuntoasi paljon tehokkaammin kuinepämääräiset lupaukset tiputtaa 10 kiloa. Kerromme, miten välttää tavallisimmat aloittelevan kilpavirheet.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

vuodessa komeettana kärkeen

Jokin aika sitten suomalaiseen Team 24 Gold -joukkueeseen liittyi Egle Eller-Nabi, joka aloitti uransa bikini fitness -lajissa alle 30-vuotiaiden kilpaluokassa vasta vuosi sitten. Miten on mahdollista, että yhtenä päivänä hento Hiidenmaalta kotoisin oleva tyttö päättää ”Haluan kilpailla ja voittaa!” – ja toteuttaakin sen. Seuraa sarja titteleitä, jotka huipentuvat amatöörien unelma-kilpailun Arnold Classicin hopeamitaliin. Onko se satua? Joillekin, ehkä. Egle kuitenkin teki unelmistaan totta, ja me selvitimme hänen menestyksensä salaisuuden.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

Tositreeni

Oksana Grishina IFBB:n luovin fitnesskilpailija treenaa selkää ja ojentajia lavaa vartenlle tarkoittaa.
IFBB:n ammattilaiseksi pääseminen ei ole helppoa. Se, mitä näet lavalla – ja Muscle & Fitness HERS-lehden kuvissa – on valmis tuote. Siinä ei näy ainoastaan 13 viikon kisadieetin ja treenin huipentuma, vaan myös pitkä työrupeama ja vuosien kehitys. Se, mitä näet loppuvaiheessa, ja näillä sivuilla, on yleisölle näkymättömän työn tulosta: kyyneleitä ja hampaiden kiristystä rankoista liikkeistä, sarjoista ja toistoista. Tässä mielessä HERS-tositreenien sarjamme antaa sinulle todellisen, suodattamattoman käsityksen siitä, mitä kova treeni huippu-urheilijalle tarkoittaa.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

asuja kauneille ja rohkeille

Hers-lehti haastatteli Suomen tunnetuinta näyttävien kisa-asujen suunnittelijaa ja Biancaneven omistajaa Elina Louerantaa.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

kilpailua markkinoilla

Fitnessmallina on vaikeaa löytää töitä, ellet tunne oikeita ihmisiä. Jos olet fitnesskilpailija, on aivan luonnollista, että haet mallikeikkoja. Onneksi ei tarvitse olla kolminkertainen Figure Olympia -mestari ansaitakseen rahaa kilpalavan ulkopuolella, mutta täytyy tietää, miten markkinoida itseään alan ammattilaisille. Jos se hoidetaan oikein, voi maksimoida tuloksen. Jos taas ei, niin rankka työ kuntosalilla ei ole yhtä kannattavaa kuin se voisi olla. Kerromme, miten varmistat tuottopotentiaalisi.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

 

 

RAVINTO-ERI

ravinto-aapinen

M&F HERS Kaikenkattava ravitsemusopas. Emme halua särkeä unelmiasi, mutta edes kunnollinen, johdonmukainen treeniohjelma ei yksin riitä haluamasi kropan hankkimiseen. Treeni on tietenkin aivan välttämätöntä, sillä ilman sitä et pysty saavuttamaan tavoitteitasi, mutta kuka tahansa muodonmuutoksen aikaansaanut voi kertoa, että tärkein yksittäinen tekijä kehonrakennuksessa on oikeanlainen ravintosuunnitelma.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

5 aamiaisreseptiä, joilla saat potkua päivään

Seuraavat aamupalat ovat täynnä proteiinia, kuitua ja pitkäketjuisia hiilihydraatteja, ja tarjoavat runsaasti ravintoa kehollesi ja maistuvat niin hyviltä, että alat kaivata aikaista herätystä.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

lisäravinne-opas leideille

Lisäravinteista saat lisäapua tehokkaaseen rasvanpolttoon ja vauhdikkaampaan lihasmassan kasvatukseen. Tässä lista 15 parhaasta ravintolisästä.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

 

 

 

TREENI

crossFit yli rajojen

Hollywoodissa syntynyt Beyond CrossFit -treeni eli CrossFit yli rajojen valloitti maailman silmänräpäyksessä eikä ole tarkoitettu vain miehille.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

 


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/www-hersfi/data/www/hers.fi/wp-includes/functions.php on line 3314