2012 SYKSY

 

TREENI:

 Uutena uuteen kauteen

EHDIT KUITENKIN VIELÄ LAIHTUA LÄHES 5 KILOA JÄRKEVÄN DIEETTISTRATEGIAMME JA ATERIASUUNNITELMAMME AVULLA
Ennen kuin kerromme sinulle, mistä meidän uudessa dieetissämme on kyse, kerromme mitä se ei  ole. Se ei ole poroksi polttava, pudota-painoa-millätahansa-hinnalla-dieetti, joka sysää sinut radikaalein keinoin hulluuden rajoille ja näännyttää nälkään. Totta puhuen, kuka tahansa voi laihduttaa lähes 5 kiloa kahdessa viikossa. Kun rajoitat rajusti syömisiäsi, lihaksesi kuihtuvat, voimasi romahtavat, energiatasosi syöksyy laskuun ja kehosi kieltäytyy ääräpäisesti luovuttamasta yhtäkään grammaa kehonrasvaa. Jos seuraat tuhoisaa pikareittiä, olet lopulta onneton ja yhtä painava kuin ennen, sillä kilot palaavat pian, kun alat taas syödä normaalisti.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

 

 Nosta ja hoikistu!

SAA KÄSIN KOSKETELTAVIA TULOKSIA VAIHTELEVALLA TOISTOMÄÄRÄLLÄ SUORITETTAVALLA TREENIOHJELMALLAMME — RAKENNA RASVATONTA LIHASMASSAA JA POLTA ENEMMÄN RASVAA.
Jos uskot vahvasti siihen, että kardioharjoittelu on nopein tapa vähentää kehonrasvaa ja  laihtua, jatka lukemista – meillä on sinulle mukava yllätys. Paras paikka rasvaa vastaan taistelemiseksi ja viimeisten itsepintaisten liikakilojen karsimiseksi on itse asiassa punttisali. Tämä voi kuulostaa logiikan vastaiselta, mutta se on totta. Innovatiivisten, mutta silti yksinkertaisten treenitekniikoiden avulla rakennat lihaksiasi ja hiot kurvejasi, sekä poltat samalla rasvavarastojasi ilman loputonta ja tainnuttavaa polkemista tai tallustelua kardiolaitteilla. Miten se on mahdollista? Muuttamalla nykyistä treenityyliäsi. Ihmisillä on taipumus jäädä treenatessaan yhden ja saman toistomäärän pariin, tehden tavallisesti joko 8-12 toistoa tai 12- 15 toistoa sarjassa, tai jotain näiden väliltä. Mutta käyttäessäsi treenissä eri toistomääriä, saat käyttää sekä matalalla että korkealla toistomäärällä tehtävän harjoittelun tuomia etuja.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

Intensiteettiä kehiin

HALUATKO VIEDÄ FYSIIKKASI SEURAAVALLE TASOLLE? SEURAAVAT NELJÄ VOIMAA RAKENTAVAA, RASVAA POLTTAVAA JA INTENSITEETTIÄ LISÄÄVÄÄ TREENITEKNIIKKAA VIEVÄT SINUT SINNE.
Hers on lehti naiselle, jolla on korkeat kuntotavoitteet, ja joka tekee kaikkensa niiden  saavuttamiseksi. Joskus se tarkoittaa tavanomaisten jäykkien treeninormien ylittämistä sekä toisten naisten fyysisten tavoitteiden ohittamista. Se kuvaa lukijoidemme laatua. „Lukijamme tietävät, että paras tapa ihanteellisen vartalon saavuttamiseksi on haastaa lihaksia, vaatia keholta enemmän ja noudattaa tarkasti ohjelmaa. Kolme sarjaa 12 toistolla ei kerta kaikkiaan riitä naiselle, joka haluaa muokata solakan, tiukan lihaksikkaan ja katseita keräävän vartalon. Otimme tämän huomioon ja laadimme rankan kujanjuoksua muistuttavan treeniohjelman. Pidämme kiinni lupauksesta tarjota enemmän ja autamme sinua lisäämään treenin intensiteettiä neljän edistyneen treenitekniikan kautta. Treenitekniikoita, joita kuvailemme tässä vain parin harjoituksen avulla, voi soveltaa laajalti, mutta säästäväisesti, koko treeniohjelmaan. Voit käyttää intensiteettiä lisääviä pudotussarjoja, rest-pause-tekniikkaa, supersarjoja ja negatiivisia toistoja kasvattaaksesi voimaa, polttaaksesi enemmän kaloreita ja muuttaaksesi kehosi selkeäpiirteiseksi tehokkaaksi koneeksi sekä kiihdyttääksesi aineenvaihduntaa. Huomaat pian, että nämä treenitekniikat todella toimivat: veikkaamme, että noin 24–48 tunnin kuluessa ensimmäisestä intensiivisestä treenistäsi alat etsiä puhelinluettelosta hierojan numeroa. „Haluat keholtasi enemmän, eikö niin? Itsehän tätä pyysit.”

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

TRX – täydellinen jokapaikan treeni

Mistä aloittaa: Markkinoilla on monenlaisia treeninauhoja – TRX-treeninauhat eivät ole ainoa vaihtoehtosi, mutta ne ovat suosikkimme. Ne ovat äärimmäisen kevyitä, ne on helppo asentaa ja kiinnittää, ja ne mahtuvat mukavasti kassiin kuin kassiin. Hinta alkaen 200 $ tilattuna verkkosivulta www.trxtraining.com

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

Killeritreeni kahvakuulilla

Pidä taukoa tavallisilla painoilla harjoittelusta ja kokeile meidän koko kehoa muokkaavaa kahvakuulatreeniämme, jonka esittelee Muscle & Fitness Hers -lehden kansikuvatyttö Jennifer Andrews. Kahvakuulat ovat erittäin funktionaalisia treenivälineitä, jotka muotoilevat lihaksia joka kulmasta ja auttavat sinua rakentamaan rasvattoman, vahvan ja seksikkään kehon. Kahvakuulilla voit elävöittää treenirutiiniasi ja pysyä energisenä sekä motivoituneena. Ota tämä treeni ohjelmaasi ja saavuta kesän päätteeksi kauniin muotoinen ja virtaviivainen vartalo!
Kahvakuulat ovat äärimmäisen monipuolisia ja siksi niiden tulisi ehdottomasti kuulua treenivälineidesi joukkoon. Ennen kahvakuulaharjoituksen aloittamista mieti, kuinka vaikea tai helppo liike on, ja kuinka raskasta painoa haluat käyttää. Jos suunnittelet kahvakuulien käyttämistä tavanomaisissa painoharjoituksissa, kuten maastavedossa, kyykyssä ja soudussa, ja liikkeet kuuluvat ohjelmaasi jo ennestään, pätee seuraava sääntö: mitä raskaampia kahvakuulia käytät, sen parempi! Mutta, jos harjoitus on sinulle vieras, käytä alussa keveitä tai kohtalaisen raskaita painoja, jotta ensiksi tottuisit harjoituksen suoritukseen. Samoin kuin missä tahansa vapailla painoilla tehtävässä harjoituksessa, ratkaisevin tekijä on kehon muoto. Opi hallitsemaan liikkeet, niin saat vaivallesi eniten vastinetta. Tee jokaista harjoitusta kolme sarjaa 10 toistolla.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

Juokse nopeammin ja pitempään

ESITTELEMME JUOKSU-TREENIN, JOKA AUTTAA SINUA LÄPÄISEMÄÄN PITEMPIÄ MATKOJA.
Huippujuoksijan rento askellus ja hallittu hengitys on tavallisesti saavutettu vuosien mittaisella harjoittelulla, joka on muokannut kehosta ja suorituskyvystä luksusluokan auton veroisen. Mekin toivomme juoksevamme yhtä vaivattomasti kuin ammattilaisjuoksijat. Mutta, kuten arvaatkin, kehitys vaatii haastavaa harjoittelua. Kun uhraat aikaasi ja taitat pitempiä matkoja, voit kasvattaa kestävyyttäsi ja nopeuttasi, riippumatta siitä, onko  tavoitteenasi juosta enemmän lenkkejä lähipuistossa vai parantaa 10 kilometrin aikaasi.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

 

 

RAVINTO JA TERVEYS

Amino-opas. Miksi tarvitset aminohappoja

PROTEIININ RAKENNUSPALIKAT VOIVAT OLLA RAKENNUSPALIKOITA MYÖS KAIKILLE TREENITAVOITTEILLESI.
Jokainen hauistensa arvoinen m&f hers -lehden lukija tietää, kuinka tärkeää proteiini on lihasten rakentamisen sekä säilyttämisen kannalta. Ja lähes jokainen, joka on nähnyt kuntosalin sisältäpäin, tietää, että proteiini koostuu aminohapoista. Mutta kuinka monet vannoutuneet painoharjoittelijat tietävät, että aminohapot vaikuttavat muullakin tavalla, kuin ainoastaan lihaskasvua edistäen? Itse asiassa aminohapot, joko erikseen tai yhdisteinä, voivat lisäravinteina vaikuttaa kaikkiin treenin alueisiin. Tutkimukset osoittavat jatkuvasti, miten yksittäiset aminohapot osallistuvat elimistön eri toimintoihin – alkaen ruuansulatuksesta, aina verenkiertoon asti. Käytä tutkimustietoja hyväksesi, ja voit saavuttaa treenitavoitteesi helpommin. Kerromme sinulle nyt, miten.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

Petkutuslista

TUNNETKO SYYLLISYYTTÄ AHMIESSASI KOKO PURKILLISEN JÄÄTELÖÄ? ÄLÄ. OIKEANLAINEN PETKUTUS KUULUU EHDOTTOMASTI JOKAISEEN DIEETTIIN.
Petkuttaminen on helppoa. Jos et enää muista, miten luntataan, niin tässä sinulle lyhyt  muistutus: 1. VAIHE: Etsi luokan fiksuin oppilas. 2. VAIHE: Istu tentin ajaksi hänen viereensä. 3. VAIHE: Kirjoita hänen vastauksensa tenttipaperiin, älä jää kiinni teosta. Tämä artikkeli kertoo toisenlaisesta petkuttamisesta, mutta minkä tahansa vilpin emotionaalinen vaikutus on sama – petos kyseenalaistaa moraalisi, aiheuttaa syyllisyyttä ja panee sinut tuntemaan, että olet pettänyt sekä oman että muiden luottamuksen. Ehkä tunsit
niin luokassa lunttaamisen jälkeen, mutta petkuttamisesta dieetin aikana sinun tulisi olla huojentunut. Oletko yllättynyt? Suotta. Oikeassa dieetissä, eli siinä, jossa teet elämäntapamuutoksia koko iäksesi, et voi mitenkään petkuttaa. Sen tapauksessa ruualla petkuttaminen on tuiki tarpeellinen opinkappale.

Taittovirheen takia osa artikkelista HERS PETKUTUSLISTA jäi julkaisematta, pahoittelemme. Lukijoidemme pyynnöstä julkaisemme sen nyt uudelleen meidän verkkosivulla.

 Unitiede

AIKARUTISTUKSESSA HÄVIÄJÄKSI JÄÄ UNI, JA ÖISIN VALVOMISELLA ON SEURAUKSENSA. KERROMME,
MIKSI UNI ON YHTÄ TÄRKEÄÄ KUIN LIIKUNTA.
Jokaisella meistä on siitä kokemusta. Joko aikaraja häämöttää, valmistut tentteihin, keskustelu ei lakkaa tai aivot eivät pysty lepäämään – jossain vaiheessa kukin meistä valvoo useampiakin vuorokausia. Henkilökohtaisesti valvoin eniten toisena yliopistovuotenani, 33 tuntia peräkkäin. Muistan, kuinka paiskin töitä puhtaasti adrenaliinilla läpi yön, ja miten aamu tervehti minua kirkkaan kipeästi, miten silmiä kuivasi ja päätä särki, ja kuinka seuraava päivä oli kuin usvaa. Jo iltapäivällä torkahdin istuessani, eikä mikään tuntunut paremmalta kuin kömpiminen omaan sänkyyn.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

 


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/www-hersfi/data/www/hers.fi/wp-includes/functions.php on line 3314