2013/14 Joulu-tammikuu

TREENI

TAVOITTEET MIELESSÄ

Tehosta pakaratreeniäsi klassikkoliikkeiden virkistävillä uutuusversioilla. Otetaan ensin pakaraharjoituksia, joilla olet treenannut jo vuosia, ja lisätään helposti säädettävät painot. Tällä reseptillä voit saada itsellesi uuden kauniinmuotoisen takamuksen hyvissä ajoin ennen talvilomaa.
IFBB:n body figure -ammattilainen Larissa Reis voi ylpeillä sekä etu- että takapuolellaan. Tee näitä liikevariaatioita lisäpainoilla ja muokkaa itsellesikin tappavan upea peffa.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

SÄPÄKÄSTI SEKSIKKÄÄKSI

Yhdistelmäliikkeet vaikuttavat vatsalihaksiin tehokkaimmin. Keskikroppasi viilaamiseen tarvitset muutamia teholiikkeitä, joiden toimivuudesta IFBB Body Bikini -ammattilaisen Jessica Paxsonin upea keskivartalo on elävä todiste. Nämä liikkeet pistävät koko kehon töihin ja polttavat itsepäistä rasvakerrosta. Toisin sanoen tarjolla on ruutia, jota tarvitaan himoittavan tiukan keskivartalon metsästyksessä.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

PIISKAA ITSESI KUNTOON

Kuten sanonta kuuluu, mikään ei voita paria upeita jalkoja. Entä mikä tekee jaloista vahvat ja lihaksista hyvin erottuvat? Jaloissa on monia lihaksia pakaralihaksista aina etureisiin, takareisiin ja pohkeisiin asti, ja ne kaikki tarvitsevat johdonmukaista ja monipuolista sekä kullekin jalkojen osalle parhaiten sopivaa treeniä. Seuraavat harjoitukset on suunniteltu kaikille jalkojen lihaksille. Niissä on sekoitettu dynaamisia ja staattisia liikkeitä sekä jatkuvaa lihasjännitystä. Sana “upeat” ei edes riitä kuvailemaan, miltä jalkasi alkavat näyttää tämän treeniohjelman jälkeen!

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

LASKE KUIN AMMATTILAINEN!

Pistä aineenvaihduntasi hyrräämään ja karista kesäkilot tehokkaalla plyometrisellä treenillä. IFBB-bikiniammattilainen Tawna Eubanks näyttää, kuinka hyödyntää tätä monipuolista treenitekniikkaa. Plyometrisessä treenissä käytetään räjähtäviä liikkeitä, jotka saavat kehon rasvanpolttomoottorit käyntiin ja parantavat myös luuntiheyttä. Esittelemme viisi liikettä, jotka kasvattavat voimaa ja ketteryyttä sekä auttavat sinua saamaan seksikkään tiukan keski- ja alavartalon. Nopeasti.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

 

 

RAVINTO

PÄIVÄ KERRALLAAN

Vähemmän shoppailua, enemmän säästöä, vähemmän leipää, enemmän parsakaalta. Vähemmän juoruilua, enemmän hyvää tahtoa. Meillä on usein hyviä aikeita, mutta vaikeinta onkin päästä A:sta Ö:hön. Me emme voi noudattaa budjettiasi puolestasi, mutta voimme auttaa ruokailutapojen päivittämisessä ja treenitulosten parantamisessa vain neljässä viikossa. Kyseessä ei ole dieetti, vaan käytännöllinen toimintasuunnitelma, jonka avulla mullistat syömistottumuksesi kokonaan. Kaikkein mahtavinta on, että suunnitelma ei vain auta sinua rautaisen timmin kropan hankkimisessa, vaan keskittyy myös sisäiseen hyvinvointiisi. Mukana tulee paljon terveellisiä rutiineita, joiden avulla sairastumisriski pienenee ja terveytesi kohenee. Tee vain yksi muutos päivässä ja koko suunnitelma on otettu käyttöön 28 päivän kuluttua. Näin ruokailutottumuksesi muuttuvat vähitellen, ja neljän viikon kuluttua kroppasi rasvanpoltto on totisesti pistetty hyrräämään ja energiatasosi ovat nousseet.
Yhden päivittäisen muutoksen lisäksi voit tehdä useita muita valintoja, joiden avulla ravitsemuksesi menee vielä lisäaskeleen eteenpäin.
Mitä siis odotat? Näillä ohjeilla viet ruokavaliosi uusiin sfääreihin.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

TÄYDELLINEN GLUTEENITON PÄIVÄ

Gluteenitonta ruokavaliota on mainostettu avuksi vatsavaivoihin, väsymykseen ja kipuihin sekä painonpudotukseen. Gluteeni on proteiini, jota on vehnässä, ohrassa, rukiissa, bulgurissa, spelttivehnässä ja muissa ravinteikkaissa viljatuotteissa. Jos gluteiinin vain tiputtaa pois ruokavaliosta, on vaarana terveyteen ja treeneihin vaikuttavat ravinnepuutokset. Oikein toteutettuna gluteenittomastikin voi koostaa tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion.
“Monet terveelliset raaka-aineet ovat luontaisesti gluteenittomia, kuten kananmunat, liha, kala, kana, hedelmät, vihannekset, vähärasvaiset maitotuotteet, kvinoa, hirssi ja teff-jauho”, sanoo ravintoterapeutti Shelley Case, joka on kirjoittanut myös gluteenitonta ruokavaliota käsittelevän oppaan Gluten-Free Diet: A Comprehensive Resource Guide.
Makukylläinen gluteeniton päivämme sisältää runsaasti proteiinia, vitamiineja, mineraaleja, kuitua ja terveellisiä rasvoja. Vaikka tietyt viljat onkin rajattu pois, gluteenittomat viljat, kuten kvinoa, täysjyväriisi, amarantti ja villiriisi antavat hiilihydraattia, jota tarvitaan polttoaineeksi ja energiaa antamaan.
.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

LISÄRAVINTEET FIKSUSTI

Parhaat kalsiumin lähteet.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

 

 

 

UUTENA UUTEN VUOTEEN!

UUDENVUODENLUPAUKSIA TAVOITEHAKUISILLE

Haluatko vähän pistää pökköä pesään? Tässä kahdeksan yksinkertaista muutosta, jotka vauhdittavat takuuvarmasti matkaasi kohti hyväkuntoisempaa kroppaa.
Tiedämme, että te lukijat ette kainostele tiukkojenkaan uudenvuoden lupausten tekemistä – ja pitämistä. Jopa kurinalaisimmillakin leideillä on kuitenkin aina pientä hienosäädettävää kuntotavoitteidensa saavuttamiseksi. Itse asiassa pienimmätkin fyysiset ja henkiset muutokset voivat johtaa hienoihin tuloksiin. Käänsimme kivet ja kannot uusimpia tutkimustuloksia ja asiantuntijaneuvoja etsiessämme ja löysimme kaikkea kuorsaustuntien lisäämisen hyödyistä vihreiden vihannesten kokkailun eduista. Kaiva tämä lista esiin kellon lyödessä puoltayötä ja tee lupaus joidenkin tai vaikka kaikkien näiden mahtavien ideoiden noudattamisesta –
tavoitteena timmimpi, nopeampi ja vahvempi sinä vuonna 2014!
67 prosenttia naisista tekee kolme uudenvuodenlupausta joka vuosi.
.

Lue lähemmin M&F Hers lehden numerosta!

 


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/www-hersfi/data/www/hers.fi/wp-includes/functions.php on line 3314